Despre mine

Am fost pasionat de IT de mic, am început să lucrez la 16 ani, urmând ca la 18 ani să pornesc prima mea companie.

Am urmat cursurile Universității București, Facultatea de Matematică – Informatică, specializare Informatică. Ulterior am absolvit și un master în Inginerie Software la aceeași facultate.

In 2014 am fost ales de către Business Magazin ca fiind unul dintre cei Top 100 Tineri Manageri ai anului pentru activitatea companiei IT Genetics.

Liviu SIma - Top Manageri 2014

Am peste 14 ani de experiență în dezvoltarea mai multor business-uri, timp în care am adunat aptitudini pentru antreprenoriat, inovare, creativitate și gândire proactivă.

Am o poftă interioară nestăvilită de dezvoltare și de a cunoaște oameni și locuri noi. Sper să nu dispară niciodată. Cred că progresul este una dintre nevoile umane esențiale.

Sunt pasionat de tot ce înseamnă tehnologie, fie că e AI, cybersecurity, fintech, infrastructură, martech, roboți.

O dorință personală este să contribui la România de mâine, să ajut la dezvoltarea de business-uri care exportă și care ridică țara noastră. Trebuie să contribuim la creșterea procentului de supraviețuire a firmelor nou înființate precum și la mărirea duratei de viata a companiilor românești, transformându-le în “infinite companies”.

Investesc în start-up-uri de tehnologie și internet, acolo unde descopăr idei inteligente și profitabile.

Misiunea mea este să ajut oamenii din jurul meu să își dea seama de potențialul lor și de talentele unice pe care le au și pe care le pot folosi pentru a se dezvolta și schimba lumea.

Vreau să inspir oamenii din jurul meu să adauge multă pasiune în ceea ce fac, să se ocupe de pregătirea și educația în afaceri pentru a dobândi succes și fericire, să renunțe la o gândire limitativa și sa urmărească obiectivele proprii pe care și le stabilesc până ajung excepționali!


Exista oameni de succes datorita companiilor in care lucreaza.

Si exista companii de succes datorita oamenilor care lucreaza in ele!