Despre mine

Am fost pasionat de IT&C de mic, am inceput sa lucrez la 16 ani, urmand ca la 18 ani sa pornesc prima mea companie.

Am urmat cursurile Universitatii Bucuresti, Facultatea de Matematica – Informatica, specializare Informatica. Ulterior am absolvit si un master in Inginerie Software la aceeasi facultate.

In 2014 am fost ales de catre Business Magazin ca fiind unul dintre cei Top 100 Tineri Manageri ai anului pentru activitatea companiei IT Genetics.

Liviu SIma - Top Manageri 2014

Am peste 12 ani de experienta in dezvoltarea mai multor business-uri, in care am adunat aptitudini pentru antreprenoriat, inovare, creativitate si gandire proactiva.

Am o foame de dezvoltare si sper sa nu dispara niciodata.

Vreau sa imi perfectionez abilitatile antreprenoriale, sunt interesat de start-up-uri, tehnologie, internet, cu dorinta de a investi in idei inteligente si profitabile.

O dorinta personala este sa contribui la Romania de maine, sa dezvoltam business-uri care exporta si care ridica tara noastra. Trebuie sa contribuim la cresterea procentului de supravietuire a firmelor nou infiintate, precum si la marirea duratei de viata a companiilor locale!

Misiunea mea este sa ajut oamenii din jurul meu sa isi dea seama de potentialul lor si de talentele unice pe care le au si pe care le pot folosi pentru a se dezvolta si schimba lumea.

Sper sa inspir persoanele din jurul meu sa adauge multa pasiune in ceea ce fac, sa se ocupe de pregatirea si educatia in afaceri pentru a dobandi succes si fericire, sa renunte la o gandire limitativa si sa urmareasca obiectivele pe care si le stabilesc pana ajung la un nivel remarcabil.


Exista oameni de succes datorita companiilor in care lucreaza.

Si exista companii de succes datorita oamenilor care lucreaza in ele!