Mentorat

Iti cauti un mentor in business? S-ar putea sa-l fi gasit pe acest blog.

Poate ai nevoie de un plan in ce directie sa mergi cu start-up-ul tau. Sau te intrebi ce sa faci cu business-ul la care lucrezi de atata timp dar inca nu scoti bani din el, cum sa il faci profitabil. Cred ca te pot ajuta! Iti pot confirma cu siguranta dupa ce ne cunoastem.

Vreau sa imi pun in valoare experienta acumulata in ultimii 12 ani de business si sa contribui ajutandu-i pe cei aflati in dificultate, in cumpana sau la inceput de drum.

In plus, cunosc o multime de oameni cu care iti pot face cunostinta si te pot ajuta in domenii ca: legal, contabilitate, marketing, administrare, logistica, finantare, online, etc. pe care i-am cunoscut in parcursul meu pana aici. Cativa dintre ei deja si-au aratat disponibilitatea ca alaturi de mine sa ajute pro bono antreprenori aflati in dificultate.

Imi doresc sa avem cateva sedinte prin care vom avea ocazia sa ne cunoastem mai bine si sa dezvoltam impreuna strategia optima pentru situatia ta personala. Durata va fi flexibila, in functie de complexitatea situatiei, dar in principiu ar trebui sa ne propunem ca in 6-8 sedinte sa reusim sa definim un plan solid.

Cu siguranta nu se va termina totul dupa aceste sedinte. Ma vei putea contacta ulterior oricand. Pe scurt, te vei putea folosi de mine ca mentor atat cat simti nevoia.

Nu fac reclama acestui “serviciu”. Cat costa ? Absolut nimic. Cine citeste blog-ul poate profita de el, cine nu, nu.

Totul este gratis si o fac cu mare placere, in limita timpului disponibil.

Singura rugaminte pe care o am este ca dupa ce terminam sedintele de mentorat sa ma tii la curent din cand in cand cu evolutia ta. Ma va bucura mult sa-ti vad progresul.

Trimite-mi un e-mail la liviu @ liviusima.ro in care sa descrii in 2-3 randuri motivul pentru care vrei mentorat si care este nivelul tau actual sau scrie-mi pe social media.

Mult succes!